OSMANLI ADINI KİM KULLANABİLİR

Osmanlı torunuyuz diyenler süzme Arap milliyetçisi ve bir tarikat uzantısıdır. Ve Türk düşmanıdır.
Osmanlı torunları Atatürk ve Türk'üz diyebiliyorlar mı? Hayır diyemezler. Çünkü Arap tapıcılarıdırlar. Din işin maskesidir. Din irfan ile hiç bir alakası yoktur.
Osmanlı devleti 600 yıl yaşamış, önemli bir devlet olduğu kesin. Son iki yüz yılı çöküş dönemidir. Osmanlı çağ dışı fukara köylü devleti olarak kaldı.
Çabaladı fakat gelişemedi ve tarihe karıştı.
Osman Gazi'nin başkanlığındaki Türkler ve Alevi Türkmenler 1300 yılında Anadolu'da bir beylik kurdular. Beylik zamanla Osmanlı diye anılan devlet oldu. Devlet zamanla genişledi bir çok milleti ve dini kapsadı. Osmanlı devleti uyruklarının millet olarak genel bir adı yoktur. (bakınız bu gün yapılmak istenen tam olarak budur Türk adının yok edilmeye çalışılması).
Türkler, Kürtler, Araplar ve diğer Müslümanlar, Müslüman olarak anılır. Üç azınlık, Ermeni milleti, Rum milleti, Yahudi milleti olarak tanımlanır. Yabancılar kafir diye adlandırılır. Uyruklardan reaya, kul, zaman zaman da Osmanlı diye söz edilir. Kesinleşmiş bir ad değildir bu.
Ayrıca tarih bilgisi kıt bu Osmanlı torunları, Bizans devleti diye salladıkları Bizans devleti tarihte hiç olmamıştır. Bizans devleti hiç bir resmi kayıtta yoktur. Rum Yunan olarak bilinir buda tabi bariz bir hatadır. Rum Romalı demektir Yunan değil.
Türkler Osmanlı devletini kanı ile beslemiş ve yaşatmıştır. Çandarlılar döneminden sonra Türkler Osmanlı yönetiminden tasfiye edilmişlerdir. Devşirmeler sistemi yapı olarak zaten buna elverişlidir. İlk iki padişah dışında tüm padişahların anneleri Çerkez,Abaza, Rum, Rus, Yahudi, Polonyalı vb. gibi idi. 218 sadrazamdan sadece 101'i Türk kökenliydi. Osmanlı Türkleri savaş ve vergi dışında hatırlamazdı. İlk 1876 anayasası yapılırken devletin uyruklarına genel bir ad verilmesi gerektiği anlaşıldı. Ve Osmanlı adı uygun görüldü.
Şimdi acı ama gerçek olan ve Osmanlı torunlarını çıldırtacak nokta şurası!. Osmanlı milleti diye bir millet hiç olmamıştır.
Osmanlıyız ne demek birader olmayan bir varlığa aidiyet olur mu? Şakası bile olmaz.
Tarih geriye akmayacağı gibi aynı suda iki kez yıkanılmaz. Tarihe karışmış bir devletin geri gelebileceğine inanmak bu yolda çaba harcamak ve hayal kurmak ancak patolojik bir durumdur.
Bunlara inanacak cahiller aklını başına toplasın.
Ne istiyor bu Osmanlı yancıları!. Cumhuriyet'i terk edelim meşrutiyet rejimine mi dönelim? Yeniden padişahlık mı gelsin? Ölüyü mü dirilteceğiz?
Mussolini'de yetiştirdiği gençler ile Roma İmparatorluğunu diriltmeyi hayal ediyordu. Sonu hüsran ile bitti. Bilmeyenler olabilir Mussolini'nin sonunu
İtalyanlar Mussolini'yi bacağından astılar. Bir daha da hiç kimse böyle bir şeye yeltenmedi.
Şimdi Osmanlı torunlarına bir gerçeği daha ifade edeyim ruh sağlıkları ile oynamasınlar. Osmanlı adını Osmanlı ailesinden gelenler kullanabilir. Sizin dedeleriniz hangi padişahtı? padişah değilse köylü idi maldı yani Osmanlı'nın tapulu malı.
Şimdi kalkıp ahkam kesmeyin varsa dedesi padişah olan buyursun ispat etsin. Yok ispat edemiyorsa o zaman Osmanlı'nın koyunu olduğunu kabul etsin kırsın bilmem neresini usulcana otursun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar